diumenge, 7 d’abril del 2013

JA HI SOM DE PLE!

El passat dijous, dia 4 d'abril, dos representants d'EMAÚS, la Rosa i en Josep Maria, van venir a les dues escoles de primària a fer-nos una petita xerrada sobre qui eren com a associació solidària, com van sorgir i quins eren els seus objectius.
Tot plegat ple d'agraïment per la feina feta des de ja fa SET EDICIONS.
Van manifestar que iniciatives com aquestes, en l'època actual, són de remarcable importància, ja que familiars i infants es mouen i dediquen el seu temps i esforç a una causa que mostra una realitat cada cop més propera.
A més a més, aquesta edició té un component afegit: tot el que es reculli anirà destinat a dues accions solidàries.

  • Una de municipal, EL REBOST SOLIDARI, un projecte de l’Ajuntament de Vacarisses amb la col·laboració de Càrites Parroquial de Vacarisses.
  • I una altra, EMAÚS, amb seu a Sabadell.


Als centres educatius també vindran la Inés i la Mònica, educadora i treballadora social respectivament, de l'ajuntament de Vacarisses per fer una breu xerrada sobre aquest projecte conjunt. En parlaran del seu origen i de quines finalitats té. 


"Considerem que és una excel·lent idea, fer adonar als nens i joves de la nostra localitat, de les necessitats urgents  que molta gent està passant,  especialment en aquests darrers temps. No són gent llunyana sinó persones del nostre voltant; famílies com les nostres, a les quals els cal un cop de mà.
El fet  que ells hi puguin participar d'una manera tan activa, farà que ho visquin  amb molta més responsabilitat.
Bona feina, doncs, per tots!"
Càrites Parroquial de Vacarisses



I tant que hi som de ple! Amb la penjada de rètols donem la sortida al compte enrere.


US HI ESPEREM A TOTS!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada