dijous, 18 d’abril del 2013

DRAPAIRES AMB EMMAÚS


La Terra dóna recursos per a les necessitats de tothom, però mai no en 
donarà prou per sadollar l'avarícia d'uns quants.

Mohandas K. Gandhi, polític i pensador indi (1869-1948)


Molt cansat, no? Però l'experiència és molt bona tant pels adults com pels nens i nenes. La Núria em va explicar que li havia agradat molt ser drapaire aquest any i que per sort encara li quedava un altre any més, però que després no passaria res perquè podria participar des de fora. La Laia, aquest any, ha format part dels "compradors" i ha trobat a faltar el grau de participació  de quan estava a 5è i 6è, però contenta d'haver pogut trobar "gangues" per tota la família. D'altra banda he trobat que aquest any la recollida de diumenge encara ha anat més ràpida que en altres edicions, molt bé. Dir també que des de fora sembla ser que cada vegada més gent vol gaudir de la fira de segona mà, de la fira dels DRAPAIRES. 
Yolanda, col·laboradora i mare de la Laia, que ja va ser drapaire, 
i de la Núria, alumna de 5è

Els drapaires va anar molt bé. Vam vendre i comprar un munt de coses i ens ho vam passar d'allò més bé. 
Mariona López, alumna de 5è


Em va semblar molt divertit. M'encantaria tonar-ho  a fer un altre cop el curs vinent.
Irene Rodrigues, alumna de 5è 



UNA MICA D'EMMAÚS:
El Moviment d'Emmaús es regeix per una conducta de vida que es pot definir amb aquests dos preceptes, complementaris i inseparables:
  • Davant del sofriment humà, procura, tant com puguis, no tan sols alleugerir-lo com més millor, sinó sobretot eliminar-ne les causes.
  • Tant com puguis procura, no tan sols eliminar les causes del mal, sinó alleugerir, com més aviat millor, el sofriment que ocasiona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada