dijous, 16 de gener del 2014

CONTINUEM TREBALLANT!

Hola de nou a tots i totes!
Drapaires es mou i no podria ser de cap altra manera: concretant actuacions de cara a la propera edició.
Què significa això?
Bé, com ja sabeu la comissió que s'encarrega de gestionar i lligar tot l'esdeveniment es troba mesos abans per tal de poder donar forma a la fira.
Des de contactar amb les famílies implicades, és a dir, mares i pares dels alumnes de 5è i 6è de les dues escoles de primària, passant per la reserva d'espais, dels permisos i sol·licituds pertinents, de fixar l'entitat per a la qual es farà el donatiu, de parlar amb les escoles... i d'un llarg etcètera de qüestions variades, fins a la realització de rètols informatius i penjada de pancartes. Tot això configura la prèvia que donarà sortida a la VIIIa edició de FIRA DE DRAPAIRES.
Com ja és sabut per tots aquells que s'han vist implicats en altres ocasions, els diners recaptats tenen finalitats solidàries.
Des del curs passat, i veient la situació social per la qual estem passant, són dos els objectius definits:
  • Per una banda el 50% dels ingressos estan destinats a EMMAÚS, entitat amb la qual ens vam iniciar ara ja fa una colla d'anys, el desembre de 2006. S'ha col·laborat amb altres organitzacions, però els darrers anys repetim. Sabem que amb els diners recollits l'abril de 2013 EMAÚS va iniciar un nou projecte que esperem poder conèixer ben aviat. 
  • L'altre 50% es lliura al REBOST SOLIDARI. Són els nens i nenes que han participat en la fira els que, acompanyats per pares col·laboradors, compren els productes que des del Rebost se suggereixen com a necessaris. En cap cas el Rebost accepta diners. D'aquesta manera els mateixos infants veuen i valoren la seva feina i es mostren més sensibles davant d'aquesta causa solidària.
Aquesta activitat ens mou a tots, però molt especialment als nens i nenes. Una altra manera d'educar en valors de proximitat, veient que el seu esforç i implicació en la societat pot significar quelcom més. 

El compte enrere ja ha començat!
Us hi esperem!
Com diu Abbé Pierre, pare del moviment d'Emmaús,
RECORDA'T D'ESTIMAR 
(ho tenia escrit al capçal del seu llit)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada